Gyakran ismételt kérdések

GYIK, dolor amet, consectetur adipiscing elit sed eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore aliqua. Ut enim ad adipiscing minim veniam, nostrud exercitation.
Milyen szolgáltatásokat vehetek igénybe az Affidea Férfiegészség Központban?
Ezt a központot kifejezetten férfi egészségszolgáltatásokra hoztuk létre, de szűrésekkel és egyéb vizsgálatokkal is foglalkozunk, erről a SZAKRENDELÉSEINK és a FÉRFIBAJOK menüpontok alatt olvashat bővebben.
Mi az a Férfiegészség Központ?
Ezt a centrumot az Affidea Magyarország hozta létre azzal a céllal, hogy a kifejezetten férfiakra jellemző egészségügyi problémákat, illetve különböző urológiai betegségeket egy helyen kezeljék, gyógyítsák a legmagasabb színvonalon. A központról bővebben ITT tájékozódhat.
Mi a véleményük a potencianövelő szerekről?
A legális potencianövelő szerek tökéletesek a potenciazavarok tüneti kezelésére, ugyanakkor a háttérben húzódó folyamatok felszámolására nem képesek, így a gondok súlyosbodásával párhuzamosan a hatékonyságuk egyre csökken. A potencia csökkenéssel kapcsolatos kórképek esetében az urológus szakorvos rövid időn belül látványos eredményeket érhet el a kiváltó okok megszüntetésével. JELENTKEZÉS SZAKORVOSI KONZULTÁCIÓRA
Mi az a triggerpont masszázs?
A triggerpontok masszázsa kiválóan használható fájdalomcsillapításra, olvasson a módszerről BŐVEBBEN
Mi az a férfi intim torna?
A férfi intim torna a nőknél már jól ismert Kriston Intim Torna egyik változata, amely tulajdonképpen a gátizmok és kismedencei izmok speciális tornája. A módszer több urológiai problémát sikeresen kezel, így érdemes megismerni. A férfiaknak szóló intim torna oktatásával mi is foglalkozunk az Affidea Férfiegészség Központban, ITT olvashat erről bővebben.
Hallottam, hogy a lökéshullám terápia segíthet a merevedési problémák kezelésében, pontosan mit jelent ez?
A lökéshullám terápia segítségével jelentősen javítható a kezelt szövetek vérellátása és ezáltal a potenciazavarok azon típusai, melyek hátterében az erek valamilyen kórképe áll. A lökéshullám terápiáról ITT olvashat bővebben.
Hogyan tudok jelentkezni urológiai szakrendelésre?
Kattintson a JELENTKEZÉS gombra és online egyszerűen, gyorsan jelentkezhet.
Ki rendel urológusként az Affidea Férfiegészség Központban?
A központunkat Dr. Merth Gábor urológus-szakorvos vezeti, ismerje meg őt részletesebben: bemutatkozását ITT olvashatja.
Mi történik egy urológiai vizsgálaton?
A panaszok és problémák döntik el tulajdonképpen, hogy milyen vizsgálatokat végez el az urológus szakorvos. Az általános urológiai szűrővizsgálatok pontos tartalmát ITT ismerheti meg.
Mit jelent a rektális vizsgálat?
Ez tulajdonképpen a végbél és környezetének a vizsgálatát jelenti, mely során információt nyer az vizsgáló a záróizom tónusáról, az itt lévő vénás párnák természetéről, a prosztatáról, ondóhólyagról, a gátizmokról, és még többről. Bár egy ilyen beavatkozás ijesztőnek tűnhet, az esetek többségében minimális kellemetlenséggel jár és mindössze néhány másodpercig tart. De ezzel tudja a vizsgáló orvos azokat az információkat megszerezni, melyek más vizsgálatokkal nem elérhetők.
Csomót érzékelek a nemi szervemen, mit jelent ez?
Különböző csomók többféle ok miatt is kialakulhatnak a nemi szerveken és környékén. Kérjem urológiai szakorvosi vizsgálatot, hogy pontosan diagnosztizálják a problémát.
Problémám van a magömlésemmel, kihez forduljak?
A magömléssel kapcsolatos problémákat igen sokféle betegség okozhatja, az okok feltárását mindenképpen szakorvosra kell bízni. Igyekeztünk egy ÚTMUTATÓT összeállítani a szexuális zavarokról és a leggyakoribb magömléssel kapcsolatos problémákról.
Gyakori vizelési ingerem van, sokszor jelentkezik akaratlan vizelet vesztés vagy csepegés, és olykor kellemetlen érzéseket tapasztalok a vizelések során, éjszaka többször felébredek, ez vajon betegség?
A férfiak esetében a vizelési problémák hátterében 40 év fölött sokszor természetes folyamatok állnak, de fiatalabb korban komolyabb betegségek is húzódhatnak a háttérben ezért mindenképpen érdemes felkeresni urológus szakorvost. A témáról szóló oldalunk ITT érhető el.
Erőteljesen csökkent vagy megszűnt a merevedésem, mi lehet a gond?
A merevedési zavarok rengeteg férfit érintenek, a háttérben álló tényezőkről EZEN az oldalon olvashat.
Fájdalmat érzek az altestemben, mi lehet a probléma?
A férfiaknál igen gyakori az altesti fájdalom, EZEN az oldalon részletesen olvashat a probléma hátteréről.

Kapcsolat

Affidea Férfiegészség Központ

1112 Budapest, Sasadi út 184.

Nyitvatartás:

Hétfő: 12:00-20:00
Kedd, péntek: 8:00-16:00
Szerda, csütörtök: 8:00-20:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Időpontfoglalás és információ

Tel: +36 1 599 9399
E-mail: men@affidea.hu