Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések
Milyen szolgáltatásokat vehetek igénybe az Affidea Férfiegészség Központban?
Ezt a központot kifejezetten férfi egészségszolgáltatásokra hoztuk létre, de szűrésekkel és egyéb vizsgálatokkal is foglalkozunk, erről a SZAKRENDELÉSEINK és a FÉRFIBAJOK menüpontok alatt olvashat bővebben.
Mi az a Férfiegészség Központ?
Ezt a centrumot az Affidea Magyarország hozta létre azzal a céllal, hogy a kifejezetten férfiakra jellemző egészségügyi problémákat, illetve különböző urológiai betegségeket egy helyen kezeljék, gyógyítsák a legmagasabb színvonalon. A központról bővebben ITT tájékozódhat.
Mi a véleményük a potencianövelő szerekről?
A legális potencianövelő szerek tökéletesek a potenciazavarok tüneti kezelésére, ugyanakkor a háttérben húzódó folyamatok felszámolására nem képesek, így a gondok súlyosbodásával párhuzamosan a hatékonyságuk egyre csökken. A potencia csökkenéssel kapcsolatos kórképek esetében az urológus szakorvos rövid időn belül látványos eredményeket érhet el a kiváltó okok megszüntetésével. JELENTKEZÉS SZAKORVOSI KONZULTÁCIÓRA
Mi az a triggerpont masszázs?
A triggerpontok masszázsa kiválóan használható fájdalomcsillapításra, olvasson a módszerről BŐVEBBEN
Mi az a férfi intim torna?
A férfi intim torna a nőknél már jól ismert Kriston Intim Torna egyik változata, amely tulajdonképpen a gátizmok és kismedencei izmok speciális tornája. A módszer több urológiai problémát sikeresen kezel, így érdemes megismerni. A férfiaknak szóló intim torna oktatásával mi is foglalkozunk az Affidea Férfiegészség Központban, ITT olvashat erről bővebben.
Hallottam, hogy a lökéshullám terápia segíthet a merevedési problémák kezelésében, pontosan mit jelent ez?
A lökéshullám terápia segítségével jelentősen javítható a kezelt szövetek vérellátása és ezáltal a potenciazavarok azon típusai, melyek hátterében az erek valamilyen kórképe áll. A lökéshullám terápiáról ITT olvashat bővebben.
Hogyan tudok jelentkezni urológiai szakrendelésre?
Kattintson a JELENTKEZÉS gombra és online egyszerűen, gyorsan jelentkezhet.
Ki rendel urológusként az Affidea Férfiegészség Központban?
A központunkat Dr. Merth Gábor urológus-szakorvos vezeti, ismerje meg őt részletesebben: bemutatkozását ITT olvashatja.
Mi történik egy urológiai vizsgálaton?
A panaszok és problémák döntik el tulajdonképpen, hogy milyen vizsgálatokat végez el az urológus szakorvos. Az általános urológiai szűrővizsgálatok pontos tartalmát ITT ismerheti meg.
Mit jelent a rektális vizsgálat?
Ez tulajdonképpen a végbél és környezetének a vizsgálatát jelenti, mely során információt nyer az vizsgáló a záróizom tónusáról, az itt lévő vénás párnák természetéről, a prosztatáról, ondóhólyagról, a gátizmokról, és még többről. Bár egy ilyen beavatkozás ijesztőnek tűnhet, az esetek többségében minimális kellemetlenséggel jár és mindössze néhány másodpercig tart. De ezzel tudja a vizsgáló orvos azokat az információkat megszerezni, melyek más vizsgálatokkal nem elérhetők.
Csomót érzékelek a nemi szervemen, mit jelent ez?
Különböző csomók többféle ok miatt is kialakulhatnak a nemi szerveken és környékén. Kérjem urológiai szakorvosi vizsgálatot, hogy pontosan diagnosztizálják a problémát.
Problémám van a magömlésemmel, kihez forduljak?
A magömléssel kapcsolatos problémákat igen sokféle betegség okozhatja, az okok feltárását mindenképpen szakorvosra kell bízni. Igyekeztünk egy ÚTMUTATÓT összeállítani a szexuális zavarokról és a leggyakoribb magömléssel kapcsolatos problémákról.
Gyakori vizelési ingerem van, sokszor jelentkezik akaratlan vizelet vesztés vagy csepegés, és olykor kellemetlen érzéseket tapasztalok a vizelések során, éjszaka többször felébredek, ez vajon betegség?
A férfiak esetében a vizelési problémák hátterében 40 év fölött sokszor természetes folyamatok állnak, de fiatalabb korban komolyabb betegségek is húzódhatnak a háttérben ezért mindenképpen érdemes felkeresni urológus szakorvost. A témáról szóló oldalunk ITT érhető el.
Erőteljesen csökkent vagy megszűnt a merevedésem, mi lehet a gond?
A merevedési zavarok rengeteg férfit érintenek, a háttérben álló tényezőkről EZEN az oldalon olvashat.
Fájdalmat érzek az altestemben, mi lehet a probléma?
A férfiaknál igen gyakori az altesti fájdalom, EZEN az oldalon részletesen olvashat a probléma hátteréről.

Kapcsolat

Affidea Férfiegészség Központ

1112 Budapest, Sasadi út 184.

Nyitvatartás:

Hétfő: 12:00-20:00
Kedd: 8:00-20:00
Szerda: 8:00-20:00
Csütörtök: 8:00-20:00
Péntek: 8:00-16:00

Időpontfoglalás és információ

Tel: +36 1 599 9399
E-mail: men@affidea.hu