Az Affidea Férfiegészség
Központról bővebben

Probléma adódott az ágyban vagy vizelési gondokkal küzd, esetleg altesti fájdalmai vannak?

Minden férfi életében elérkezik az a pillanat, amikor valamilyen intim, a nemi szerveket vagy azok környékét érintő problémája jelentkezik. A lehető legjobb oldalon jár, ha szeretne kényes kérdéseire választ kapni, egészségügyi tüneteit minél előbb orvosolni.

Férfiegészség

Központunk számos szakorvosi terület mellett, a leggyakoribb férfiakat érintő problémák, betegségek kezelésére specializálódott.

Magas színvonal

Exkluzív környezetben, elhivatott és felkészült szakemberekkel, személyre szabott egészségügyi szolgáltatásokkal várjuk pácienseinket.

Exkluzív környezet

A Sasadi úton elhelyezkedő klinikánkon kellemes körülmények között vehetnek részt a betegeink a vizsgálatokon, majd a különböző terápiás foglalkozásokon.

A Férfiegészség Központot az Affidea Magyarország azért hozta létre – Magyarországon elsőként – hogy exkluzív környezetben, elhivatott és felkészült szakemberekkel, személyre szabott, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal segítse a páciensek gyógyítását. Fő profilunk a férfiak urológiai betegségeinek szűrése és gyógyítása, de emellett több szakorvosi területen kínálunk testre szabott prevenciós és betegellátási szolgáltatásokat.

A Sasadi úton elhelyezkedő klinikán nem csak képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra, urológus szakrendelésre, laborvizsgálatokra van lehetőség, de adottak a feltételei a különböző rendszeres tréningeket, tornát igénylő kórképek gyógyításának is.

Szűrőcsomagjainkat életkor alapján alakítottuk ki a férfiak számára oly módon, hogy az adott kor rizikótényezőit kiszűrjék és átfogó képet biztosítsanak a páciensek általános egészségi állapotáról.

Az Affidea ma már nemcsak hazánk, de Európa piacvezető magánegészségügyi szolgáltatója is: csoportunk 16 ország több mint 246 egészségközpontjában évente 13 millió képalkotó vizsgálatot végezve lát el 4,4 millió pácienst. Munkatársaink körében 7600 szakembert tudhatunk, közülük az orvosok száma meghaladja a kétezret.

Amennyiben valamilyen konkrét probléma miatt kereste fel oldalunkat, böngésszen a férfibajok oldalunkon, ahol minden tünetről és betegségről részletes információkat olvashat.

Az Affidea Magyarországról bővebben ITT tájékozódhat.

Férfiegészség Központ

Cím: 1112 Budapest, Sasadi út 184.

Magyarország első férfiakra specializálódott egészségközpontjában – exkluzív környezetben – elhivatott és felkészült szakemberekkel és személyre szabott, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal várunk a budai régió új központjában, a Sasadi úton. Szolgáltatási palettánkon a férfiak urológiai betegségeinek szűrése és gyógyítása mellett több szakorvosi területen kínálunk testre szabott prevenciós és betegellátási szolgáltatásokat. Szűrőcsomagjainkat a férfiak életkori sajátosságainak figyelembevételével alakítottuk ki.

Kérdésem van

További központjaink

MAGÁNEGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONTJAINK

Affidea Váci Greens Egészségközpont

1138 Budapest, Föveny u. 4-6.

Affidea Mammut II. Egészségközpont

1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. Mammut II., 4. emelet

Affidea Gasztroenterológiai Központ

1054 Budapest, Szabadság tér 7.

Árkád Egészségközpont

1106 Budapest, Örs vezér tere 25.

Corvin Egészségközpont

1083 Budapest, Futó utca 37-45. Corvin Plaza

Mammut II. Egészségközpont

1024 Budapest, Lövőház utca 1-5.Mammut II., 4. emelet

KÓRHÁZI KÖZPONTJAINK

PÉTERFY SÁNDOR UTCAI KÓRHÁZ ÉS BALESETI KÖZPONT

1076 Budapest, Péterfy S. utca 8-20.

MH-EK II.-ES TELEPHELY (MÁV)

1062 Budapest, Dózsa György út 112. D épület Aula (Pálmakert)

NYÍRŐ GYULA KÓRHÁZ

1135 Budapest, Lehel u. 59.

SZENT MARGIT KÓRHÁZ

1032, Budapest, Bécsi út 132. B- Épület, 1. emelet

VIDÉKI KÖZPONTJAINK

AFFIDEA GYŐR

9024 Győr, Vasvári Pál u 2–4., bejárat a Tihanyi Árpád út felől

Kapcsolat

Affidea Férfiegészség Központ

1112 Budapest, Sasadi út 184.

Nyitvatartás:

Hétfő: 12:00-20:00
Kedd: 8:00-20:00
Szerda: 8:00-20:00
Csütörtök: 8:00-20:00
Péntek: 8:00-16:00

Időpontfoglalás és információ

Tel: +36 1 599 9399
E-mail: men@affidea.hu