Az Affidea Férfiegészség
Központról bővebben

Probléma adódott az ágyban vagy vizelési gondokkal küzd, esetleg altesti fájdalmai vannak?

Minden férfi életében elérkezik az a pillanat, amikor valamilyen intim, a nemi szerveket vagy azok környékét érintő problémája jelentkezik. A lehető legjobb oldalon jár, ha szeretne kényes kérdéseire választ kapni, egészségügyi tüneteit minél előbb orvosolni.

Férfiegészség Központunk számos szakorvosi terület mellett, a leggyakoribb férfiakat érintő problémák, betegségek kezelésére specializálódott.
Magas színvonal Exkluzív környezetben, elhivatott és felkészült szakemberekkel, személyre szabott egészségügyi szolgáltatásokkal várjuk pácienseinket.
Exkluzív környezet A Sasadi úton elhelyezkedő klinikánkon kellemes körülmények között vehetnek részt a betegeink a vizsgálatokon, majd a különböző terápiás foglalkozásokon.

A Férfiegészség Központot az Affidea Magyarország azért hozta létre – Magyarországon elsőként – hogy exkluzív környezetben, elhivatott és felkészült szakemberekkel, személyre szabott, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal segítse a páciensek gyógyítását. Fő profilunk a férfiak urológiai betegségeinek szűrése és gyógyítása, de emellett több szakorvosi területen kínálunk testre szabott prevenciós és betegellátási szolgáltatásokat.

A Sasadi úton elhelyezkedő klinikán nem csak képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra, urológus szakrendelésre, laborvizsgálatokra van lehetőség, de adottak a feltételei a különböző rendszeres tréningeket, tornát igénylő kórképek gyógyításának is.

Szűrőcsomagjainkat életkor alapján alakítottuk ki a férfiak számára oly módon, hogy az adott kor rizikótényezőit kiszűrjék és átfogó képet biztosítsanak a páciensek általános egészségi állapotáról.

Az Affidea ma már nemcsak hazánk, de Európa piacvezető magánegészségügyi szolgáltatója is: csoportunk 16 ország több mint 246 egészségközpontjában évente 13 millió képalkotó vizsgálatot végezve lát el 4,4 millió pácienst. Munkatársaink körében 7600 szakembert tudhatunk, közülük az orvosok száma meghaladja a kétezret.

Amennyiben valamilyen konkrét probléma miatt kereste fel oldalunkat, böngésszen a férfibajok oldalunkon, ahol minden tünetről és betegségről részletes információkat olvashat.

Az Affidea Magyarországról bővebben ITT tájékozódhat.

Férfiegészség Központ

Cím: 1112 Budapest, Sasadi út 184.

Magyarország első férfiakra specializálódott egészségközpontjában – exkluzív környezetben – elhivatott és felkészült szakemberekkel és személyre szabott, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal várunk a budai régió új központjában, a Sasadi úton. Szolgáltatási palettánkon a férfiak urológiai betegségeinek szűrése és gyógyítása mellett több szakorvosi területen kínálunk testre szabott prevenciós és betegellátási szolgáltatásokat. Szűrőcsomagjainkat a férfiak életkori sajátosságainak figyelembevételével alakítottuk ki.

Kérdésem van

Kapcsolat

Affidea Férfiegészség Központ

1112 Budapest, Sasadi út 184.

Nyitvatartás:

Hétfő: 12:00-20:00
Kedd, péntek: 8:00-16:00
Szerda, csütörtök: 8:00-20:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Időpontfoglalás és információ

Tel: +36 1 599 9399
E-mail: men@affidea.hu