Szűrővizsgálatok 40-59 év közöttieknek

STANDARD

Mit tartalmaz ez a szűrőcsomag?

Ez a szűrőcsomag kifejezetten a középkorúak, a 40 és 59 év közötti férfiak számára lett kialakítva. Képet ad az általános egészségi állapotról a korosztályt érintő legfontosabb rizikófaktorok figyelembevételével. A laborvizsgálaton teljes vérkép készül, mérik a vese- és májfunkciókat, illetve a koleszterin- és vércukorszintet egyaránt. A csomag az urológiai konzultáció mellett egy urológiai ultrahangvizsgálatot is tartalmaz.

Kinek ajánlott a STANDARD 40+ szűrőcsomag?

40 év felett jelentkeznek először a helytelen életmód okozta egészségügyi problémák, amelyek ekkor még korai stádiumban jól kezelhetők: a mozgásszegény életmód, az ülő munka, az elhízás, a helytelen étkezés, a káros szenvedélyek (alkoholfogyasztás és dohányzás) hatása először az általános laboreredményekben jelentkezik. A középkorú férfiaknál már előfordulhatnak potenciazavarok is, a korábbi férfierő és -kedv csökkenése, ezt megelőzendő a rendszeres urológiai vizsgálat kifejezetten ajánlott.

EXTRA

Mit tartalmaz ez a szűrőcsomag?

Ez a szűrőcsomag tartalmazza a STANDARD szűréseket, kiegészítve néhány speciális szolgáltatással. A laborban például mérik a tesztoszteront és a hormont befolyásoló faktorokat is, ezeknek változásai már a kezdődő férfi klimaxra utalhatnak. Felderítik a cukorbetegségre való hajlamot, valamint kizárják mindazokat a szív- és érrendszeri rizikótényezőket, amelyek a későbbiekben a potenciazavar kialakulását okozzák.

Kinek ajánlott az EXTRA 40+ szűrőcsomag?

A 40-60 év közötti férfiak körében a leggyakoribb betegségek a szív- és érrendszer állapotához köthetőek: például infarktus, agyvérzés, sztroke, illetve előhírnökként megjelenhet a merevedési probléma is. Ezek a kórképek azonos okokból alakulnak ki: a helytelen táplálkozás, az ülő életmód, a káros szenvedélyek rontják a szervezet általános állapotát, és bizony 40 év felett megjelennek az első tünetek: magas koleszterinszint, magas vérnyomás, potenciazavar stb. Ebben az időszakban indul el az úgynevezett férfi változó kor is, amely feszültséggel és a szexuális vágy csökkenésével járhat. Ha kíváncsi szervezete általános állapotára, akkor mindenképpen érdemes egy szűrést elvégeztetni.

SUPERIOR

Mit tartalmaz ez a szűrőcsomag?

Ez a szűrőcsomag tartalmazza az EXTRA csomag szűréseit, kiegészítve néhány speciális szolgáltatással. A képalkotó diagnosztikai vizsgálatokkal a leggyakoribb férfi betegségeket derítik fel: székletvér (vastagbélrák), tüdő-CT (tüdőrák, COPD), nyaki erek, pajzsmirigy ultrahang vizsgálata, terheléses EKG stb. Mindezt pedig szemészet és bőrgyógyászat egészíti ki.

Kinek ajánlott az SUPERIOR 40+ szűrőcsomag?

Amennyiben egy középkorú férfi tisztában van azzal, hogy eddigi élete folyamán nem ügyelt a helyes életmódra, esetleg el van hízva, cukorbetegség lépett fel, problémákat érzékel az ágyban, merevedési gondokkal küzd, akkor mindenképpen érdemes egy átfogó szűrővizsgálatot végeztetni. Ha valaki dohányos, annak érdemes évente a tüdő állapotát is ellenőriztetni. Azoknak is fontos elgondolkodni a komplex szűrésen, akiknek a családjában előfordultak a gyakori rosszindulatú daganatos megbetegedések: tüdőrák, nyaki daganatok, prosztatarák, vastagbélrák. Ezek korai stádiumban felismerve ugyanis sikeresen gyógyíthatók.

Szűrőcsomagok 40 és 59 év közötti férfiak számára STANDARD EXTRA SUPERIOR
Urológiai szakorvosi vizsgálat
Urológiai ultrahang
Laborvizsgálat
Labor plusz (totál tesztoszteron, SHBG, free tesztoszteron)
Kardiológiai kivizsgálás (vizsgálat, terheléses EKG, szívultrahang)
Nyaki erek ultrahangvizsgálata
Belgyógyászat + EKG
Székletvér
Alacsony sugárdózisú mellkas CT-vizsgálat
Has és kismedence ultrahang
Pajzsmirigy és nyaki lágyrész ultrahang
Szemészet
Bőrgyógyászat
Kedvezményes ár*: 46 000 Ft 109 000 Ft 232 900 Ft

* Más kedvezménnyel nem összevonható

Kapcsolat

Affidea Férfiegészség Központ

1112 Budapest, Sasadi út 184.

Nyitvatartás:

Hétfő: 12:00-20:00
Kedd, péntek: 8:00-16:00
Szerda, csütörtök: 8:00-20:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Időpontfoglalás és információ

Tel: +36 1 599 9399
E-mail: men@affidea.hu