Szűrővizsgálatok 60 év fölöttieknek

STANDARD

Mit tartalmaz ez a szűrőcsomag?

Ez a szűrőcsomag kifejezetten az idősebb, 60 év feletti férfiak számára lett kialakítva. A szűréssel a húgyutak és nemi szervek kórképei és súlyosabb betegségei zárhatók ki különös hangsúllyal a prosztatadaganatra. A vizsgálatok során a potenciazavarok kialakulásában szerepet játszó szív- és érrendszeri rizikótényezőket, a legfontosabb hormonszinteket, illetve a cukorbetegségre való hajlamot is ellenőrizzük. Az általános labor mellett tartalmaz egy urológiai szakorvosi konzultációt egy urológiai ultrahangot, illetve egy a vizelési habitust felmérő uroflow (vizeletáramlás) mérést.

Kinek ajánlott a STANDARD 60+ szűrőcsomag?

60 év felett minden férfinak ajánlott évente egyszer ellátogatni az urológushoz még abban az esetben is, ha nem jelentkeznek egészségügyi problémák. A korosztályt ugyanis számos urológiai betegség érinti, a prosztata megnagyobbodás és a vizelési problémák megjelenése szinte népbetegségnek tekinthető ebben a korban. Ekkortól nő meg néhány rosszindulatú – a nemi szerveket is érintő – daganat előfordulási aránya, ami szintén fokozott elővigyázatosságra int.

EXTRA

Mit tartalmaz ez a szűrőcsomag?

Az EXTRA szűrőcsomag a hagyományos urológiai szakorvosi vizsgálaton kívül urológiai ultrahangvizsgálatot, komplex laborvizsgálatot, valamint átfogó kardiológiai szakorvosi és diagnosztikai vizsgálatokat tartalmaz, melyek segítségével diagnosztizálhatók a különböző szív- és érrendszeri megbetegedések. Mindezt egy prosztata MR vizsgálat is kiegészíti, ami kiszűrheti az esetleges rosszindulatú elváltozásokat igen korai stádiumban.

Kinek ajánlott a EXTRA 60+ szűrőcsomag?

60 év felett minden férfinak ajánlott évente egy egyszer ellátogatni az urológushoz még abban az esetben is, ha nem jelentkeznek egészségügyi problémák. A korosztályt ugyanis számos urológiai betegség érinti, a prosztata megnagyobbodás és a vizelési problémák megjelenése szinte népbetegségnek tekinthető ebben a korban. Ha már Ön is érzékelt vizelési elakadást, fájdalmat a kismedence vagy a nemi szervek környékén, esetleg merevedési problémák jelentkeznek, ne várja meg a helyzet súlyosbodását. Jelentkezzen szűrésre!

SUPERIOR

Mit tartalmaz ez a szűrőcsomag?

A szűrőcsomag átfogó képet nyújt a páciens egészségi állapotáról, a komplex szakorvosi vizsgálatok teljes körű urológiai, szív- és érrendszeri, szemészeti és bőrgyógyászati kivizsgálást biztosít, amelyek segítségével kiszűrhetők a korosztályt érintő leggyakoribb súlyos megbetegedések. A székletvér vizsgálat az idős korban vezető ráktípusnak számító vastagbélrákot jelezheti előre, a mellkas CT a tüdő állapotát vizsgálja.

Kinek ajánlott az EXTRA 60+ szűrőcsomag?

60 év felett minden férfinak ajánlott évente egy egyszer ellátogatni az urológushoz még abban az esetben is, ha nem jelentkeznek egészségügyi problémák. A korosztályt ugyanis számos urológiai betegség érinti, a prosztata megnagyobbodás és a vizelési problémák megjelenése szinte népbetegségnek tekinthető ebben a korban. Ha már Ön is érzékelt vizelési nehézségeket, fájdalmat a kismedence vagy a nemi szervek környékén, esetleg merevedési problémák jelentkeznek, ne várja meg a helyzet súlyosbodását. Jelentkezzen szűrésre!

Szűrőcsomagok 60 év feletti férfiak számára STANDARD EXTRA SUPERIOR
Urológiai szakorvosi vizsgálat
Urológiai ultrahang
Laborvizsgálat
Kardiológiai kivizsgálás (vizsgálat, terheléses EKG, szívultrahang)
Nyaki erek ultrahangvizsgálata
Uroflow vizsgálat
Prosztata MR-vizsgálat
Belgyógyászat + EKG
Székletvér
Alacsony sugárdózisú mellkas CT-vizsgálat
Has és kismedence ultrahang
Pajzsmirigy és nyaki lágyrész ultrahang
Szemészet
Bőrgyógyászat
Kedvezményes ár*: 61 000 Ft 148 000 Ft 265 000 Ft

* Más kedvezménnyel nem összevonható

Kapcsolat

Affidea Férfiegészség Központ

1112 Budapest, Sasadi út 184.

Nyitvatartás:

Hétfő: 12:00-20:00
Kedd, péntek: 8:00-16:00
Szerda, csütörtök: 8:00-20:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Időpontfoglalás és információ

Tel: +36 1 599 9399
E-mail: men@affidea.hu