Terápiás kezelések

Férfiegészségre szakosodott központunkban figyelmet fordítunk arra, hogy ne csak a tüneteket kezeljük, de megtaláljuk és orvosoljuk a baj okát is. Ebben segíthetnek a különböző alternatív terápiák, amelyek sokszor gyógyszeres kezelés nélkül eredményesen csökkentik a fájdalmat és kezelik a potencia és merevedési problémákat.

Gyógymasszázs

Az urológiai problémák hátterében gyakran az izmok és a szövetek diszfunkciója áll, amelyet néha elég olyan természetes módszerekkel kezelni, mint a gyógymasszázs. Ne féljen eljönni urológiai szakrendelésünkre, ahol minden kérdésére választ kap!
Gyógymasszázs

Kriston Intim Torna

Az intim torna nem csak a hölgyeké! Bár a Kriston Intim Tornát elsősorban a női inkontinencia gyógymódjaként ismerik, ez a gyakorlatsor az egyik legkiválóbb módszer a férfi merevedési problémák és kismedencei fájdalmak kezelésére is.
Kriston Intim Torna

Lökéshullám Terápia

A lökéshullám kezeléssel elmúlhat a fájdalom. Unja a folyamatosan szedett fájdalomcsillapítókat? Szeretne gyógyszermentesen élni? Esetleg már nem hatnak a potencianövelő szerek? Itt az ideje, hogy kipróbálja lökéshullám terápiát.
Lökéshullám Terápia

Triggerpont masszázs

Triggerpont terápia: egyszerű, de nagyszerű! Alhasi, heretáji fájdalmai vannak? Hosszabb ülések, vezetés során kellemetlen diszkomfort érzés jelentkezik? Vizelési és szexuális problémái vannak? Lehet, hogy csak izomgörcs áll a háttérben.
Triggerpont masszázs

Kapcsolat

Affidea Férfiegészség Központ

1112 Budapest, Sasadi út 184.

Nyitvatartás:

Hétfő: 12:00-20:00
Kedd: 8:00-20:00
Szerda: 8:00-20:00
Csütörtök: 8:00-20:00
Péntek: 8:00-16:00

Időpontfoglalás és információ

Tel: +36 1 599 9399
E-mail: men@affidea.hu