Gyógymasszázs

Összekötni a kellemest a hasznossal…

Az urológiai problémák hátterében gyakran az izmok és a szövetek diszfunkciója áll, amelyet néha elég olyan természetes módszerekkel kezelni, mint a gyógymasszázs. Ne féljen eljönni urológiai szakrendelésünkre, ahol minden kérdésére választ kap!

Mit nevezünk gyógymasszázsnak?

A különböző gyógyító masszázstechnikákat már évszázadok óta használja az emberiség, ennek megfelelően számos típusa fejlődött ki az idők során: például svéd masszázs, sport-lazító masszázs, keleti masszázsok stb. Az orvoslás terén használt gyógymasszázs célja maga a terápia, azaz a képzett gyógymasszőr olyan technikákat (simítás, dörzsölés, lazítás, stb.) alkalmaz, amelyek elősegítik a problémás testrész regenerációját, ellazítják a merev és letapadt izmokat, és a kezelt területen vérbőséget okozva csillapítják a fájdalmat is. A gyógymasszázs gyakran ajánlott kiegészítő kezelésként gyógytornához, egyéb terápiákhoz (például triggerpont kezelés).

Milyen panaszok esetén javasolt a gyógymasszázs?

Az urológiai kórképek esetében mindig egyénfüggő a terápiák kiválasztása, ugyanakkor a gyógymasszázs fájdalomcsillapító hatása révén többféle problémánál is bevethető.

Hogyan zajlik a gyógymasszázs?

A gyógymasszázs típusának, intenzitásának kiválasztása mindig a kezelő szakorvos és a gyógymasszőr együttes döntése. Itt az Affidea Férfiegészség Központban is elérhető gyógymasszázs, erről a lehetőségről érdeklődjön a gyógymasszőrnél.

További terápiás kezeléseink

Kriston Intim Torna

Az intim torna nem csak a hölgyeké! Bár a Kriston Intim Tornát elsősorban a női inkontinencia gyógymódjaként ismerik, ez a gyakorlatsor az egyik legkiválóbb módszer a férfi merevedési problémák és kismedencei fájdalmak kezelésére is.
Kriston Intim Torna

Lökéshullám Terápia

A lökéshullám kezeléssel elmúlhat a fájdalom. Unja a folyamatosan szedett fájdalomcsillapítókat? Szeretne gyógyszermentesen élni? Esetleg már nem hatnak a potencianövelő szerek? Itt az ideje, hogy kipróbálja lökéshullám terápiát.
Lökéshullám Terápia

Triggerpont masszázs

Triggerpont terápia: egyszerű, de nagyszerű! Alhasi, heretáji fájdalmai vannak? Hosszabb ülések, vezetés során kellemetlen diszkomfort érzés jelentkezik? Vizelési és szexuális problémái vannak? Lehet, hogy csak izomgörcs áll a háttérben.
Triggerpont masszázs

Kapcsolat

Affidea Férfiegészség Központ

1112 Budapest, Sasadi út 184.

Nyitvatartás:

Hétfő: 12:00-20:00
Kedd, péntek: 8:00-16:00
Szerda, csütörtök: 8:00-20:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Időpontfoglalás és információ

Tel: +36 1 599 9399
E-mail: men@affidea.hu